Zmset Creative Commons License 2008.07.07 0 0 3272
Én is ezt mondom!

Sok fajta energia forrást fölfedezhetünk még, amiről esetleg azt gondolhatják az emberek /nevezzük őket Dark age-seknek, már ha mi New age-sok vagyunk/ , hogy ez képtelenség, ez nem működhet! Pont ilyen dolog volt a repülés is annak idején!! Azt állították róla, hogy képtelenség! Sőt, tényként kezelték ha valaki túllép egy bizonyos sebesség határt /akkor ezt 50-60km/h-nak mondták/ akkor az illető belehal! Akkor, épp olyan balgaságnak tartották a repülőt, mint ma pl. a 130%-os hatásfokú generátort.

Ez a természet rendje, vannak ilyen emberek ,vannak olyan emberek! Van aki esélyt ad a másiknak, hogy… Jó, csináld meg a gépet, megnézzük hogy mennyire válik be, és utána eldöntjük, hogy alkalmazzuk-e. Nomeg persze vannak olyanok, akik akkor is tagadnák, ha a saját szemükkel látják, de csak azért, mert ők nem így tanulták! Na és? Az nem szentírás, amit tanultak, csak valaki rájött valamire, ami egy bizonyos közegben úgy működik, ahogy leírta, és ez a legtöbb esetre igaz! Lehetnek olyan, tudósok számára eddig ismeretlen faktorok, amik teljesen átírják azt a működési szisztematikát, és onnantól kezdve máshogy működik! Ti ezt tagadjátok!

Azt állítják, ez nem lehetséges, mert ők ezt nem így tanulták…

Vagy, egy fekete lyukról nem azt állítják a tudósok, hogy megváltoznak benne a fizika törvényei? Nem tartják ezt lehetségesnek? Dehogy nem, hisz ezt ők állítják! Ez ellen remélem nem tiltakoztok.

És persze el is hihető! Hisz ott olyan események történnek ott, amikről még csak szagolásunk sincs! Szóval, ha ott megváltozhatnak a fizika törvényei, ami alapján pl. az energia megmaradás törvénye megváltozik, akkor azt a változást miért ne állíthatná elő valaki itt a földön? Ez miért olyan hihetetlen? És ha valaki megcsinálja mégis, akkor a jelenlegi tudásunk szerint, az a gép nem működhetne! Nem igaz? Az a legrosszabb ebben, hogy talán mindenkinek igaza van, ha eldurvázzuk! Csak a sok zárt elméjű miatt, esetleg elnyomás alá kerülhetnek olyan dolog, amik működnek, csak jelenlegi ismeretek alapján, ez nem lehetséges! Magyarán ezt tagadjátok ti, hogy ilyen előfordulhat! Pedig, előfordulhat, akár hogy kapálóztok ellene! Mindig van kivétel.... ismeritek ezt a mondást?