Cecil Creative Commons License 1998.10.30 0 0 35
Kedves Szornyeteg Lajos, most olvastam vegig a topicot, es bizony, nagyon megertem, mi inditotta el ezt a kerdest. En magam is atmentem ezen-fizikailag-, a nem egeszen otven kilommal szazkilos barmok ellen, es tudod, miert?Mert a baratunk, aki velunk volt, nem igazan tetszett ket kigyurt izomagyu bunkonak.(Idezetek a jelzokbol: Na mi van, kampos,-ezt a barat kapta, mi van, te zsido k*rv@...-ezt en kaptam.) Mellesleg nem vagyok zsido, csak nem tetszett, hogy valaki lekopi a tortenetesen zsido baratomat. Kaptam is erte a pofamba, hogy mit avatkozok bele...
Ezert nem ertek egyet veled Robzon, mert amit mondasz, az egyreszt nem csak "kigyurt ciganyokra" jellemzo, masreszt pedig nem az utes az, ami faj.Felhaboritonak tartom, hogy manapsag-mar egy jo ideje-, tulelotechnikakat kell alkalmazni. Felhaborit, hogy sokaknak csak az marad, hogy hogyan vedje magat. Egyebkent tanulsagos eset volt: amikor az egyik csavo a foldon, tehat szamomra elerheto modon es tavolsagban fojtogatta a velunk levo baratot,valoszinuleg le tudtam volna rugni egy kicsit a vesejet... Es nem birtam.
Ez meglepett. Eletosztonrol, meg ilyesmirol hallottam addig, es amikor helyzet volt, valami megallitott, mielott barmit tehettem.
Szoval, marad a kiszolgaltatottsag erzete, ami megalazo is tud lenni. Ha tudod, hogy hovatovabb ezeke lesz a terep, nem tudsz olyan konnyen tul lenni az egeszen. Ezeknek meg annyi agyuk, vagy erkolcsuk sincs, mint egy homokozolapatnak. Ezek nem a regivagasu maffiozok, akiknek legalabb volt stilusuk. Ezeknek meg egy bergyilkos sem jelentene azt, amit mi hiszunk.
Azt hiszem, kedves Szornyeteg, hogy mint ahogy nagyon sokan, Te sem elegednel meg egy szimpla kivegzessel; tulajdonkeppen csak annyi kellene, hogy ezek megertsek, felfogjak, mirol van szo. De nem fogjak, ahhoz remenytelenul sotetek es agresszivek, tehat csak magadban tudod a kerdest rendbetenni. Mindenesetre, gratulalok a topichoz, itt legalabb kibeszelheti magabol mindenki azt, ami a kerdes kapcsan bantja.