medimami
2008.07.04
|
|
0 0
7550
|
Szia, szuper a vized,egyszer és is csinálok termál medencét:)))) remélem sikerül még ha utánna küzdenem is kell a vízminőséggel!
este azért nekem is 30 fokos volt takaró nélkül, gondoltam mérek is egy kis klórszintet és mivel úgy találtam kicsit alacsony felodottam 12gr gyorsklórt és most jön szőkeségem ékes bizonyítéka, szépen körbejárva a medi szélén elkezdtem belelocsolni, a működő vízforgató szívócsonkjához érve eljátszottam kicsit a vízzel , lemeritettem a kancsót a víz alá és ki akartam próbálni mennyire szívja a vizet a kancsóból,de abban a pillanatban úgy odakapta a kancsót a medence falához, hogy nem bírtam lehúzni róla. egy másodperc alatt pánikba estem, átfutott az agyamon,h tönkre teszem a szivattyút vagy valami,olyan erővel kezdtem húzni a kancsó ,h letéptem,bár olyan volt mintha vákum szívta volna oda, a szivattyú 99w-os intex , nem tűnik úgy, h baj érte volna, de valahol olvastam folyadék ütésről bár nekem úgy rémlik végig volt víz a csőben. remélem nem lesz baja a páromnak még nem meséltem el, majd ha tuti semmi baja a szivattyúnak:) de megért volna 1 kandi kamerás felvételt ahogy pánkban küzdök a piros kancsóval,végül én győztem,még a füle is leszekadt:))) |
Előzmény: nyárimádó (7508)
|
|