brilians Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2105

szia jozsocic,

 

Nekem volt sipolyom, meg is mütöttek. ha visszakeresed a régebbi hozzászólásaimat, akkor ott le is irtam róla pár dologot.

Attol ne félj, h milyen lezs mütét után.Igaz engem2x mütöttek, mert először repedésem volt, és akkor nem vették észre a sipolyt. Vmi csomószerüséget éreztem, ami wc után nagyon fájt és gennyedzsett. Neked is ezek a tüneteid?

Ugy volt, engen is csak érzéstelenitövel fognak müteni, de az utolso pillanatban meggondolta magát a doki és az altatás mellett döntött, mert nagyon féltem.

Mütét után igen 2-3 orán keresztül nagyon fájt, de kaptam infuziokat és inekciot, amitöl sokkal jobb lett. Mütét után tesznek a végbélhez egy tampont, amit én már másnap le is vettem. Neked nem lesz gond a pisilés, de nekeünk nöknek kicsit zavaró, ha van ott egy vattapamacs. Végbélnyilásom mellett felvágták és kitisztitották a tályogot,majd ezt a lyukat vmi gumiszerüslggel összehuzatták, amit fokozatosan kilazítottak, h tudjon az a nyilt seb tisztulni. De ez az állapot is sokkol jobb már mint a mütét elött.

Nem fáj az nyilt seb, kb egy hét után az a gumi is kiesik magátol és akkor lesz ott egy lyukacska, aminek magétol kell összefornia(nekem ez 6 hétig tartott). Arra ügyelj,h mindig tisztán legyen tartva, tegyél oda steril gézt és naponta többször zuhanyoztasd le és ülj bele hagyományos párlófü teába -ez fertötleniti és tisztitja.

 

Ha vmit még szeretnél tudni, csak irj:)

Ne félj sokkal jobb lesz:)

 

Előzmény: jozsocic (2102)