publilius Creative Commons License 2008.06.27 0 0 87

Kedves durhstósz!

 

Tanácsot szeretnék kérni. Nemrég voltam fogorvosnál és a következő történt velem.

Az egyik rágó fogamat betömte, és azt mondta, hogy a mögötte levőn is van egy lyuk, de a tövén ami csak akkor látszódott mielőtt betömte volna a másikat. Én erre bele egyeztem hogy ezt a lyukat is betömje. Neki is állt, belefúrt, majd közölte hogy bele tesz egy gyógyszeres vattát ami majd felkeményíti a fog belsejét. Egy hét múlva visszamentem, kivette a vattát kicsit piszkált a fogamban, majd újra betett egy vattát. Egy hét múlva újra mentem, ekkor betömte a fogamat (nagyon fájt, mert csak a nyelvem zsibbadt el, az előző kezeléseknél is állandó probléma volt az érzéstelenítéseivel) majd közölte, hogy a lyuk kezelése nem korrekt, túl mélyen van és majd ha elkezd fájni akkor menjek vissza és majd csinál valamit. Ráadásul úgy tömte be a fogamat, hogy a régi tömésből is benne hagyott egy darabot.

Nagyon meg vagyok döbbenve, hogy ilyet mert csinálni. Összesen 5 alkalommal voltam nála, éppen azért hogy ezt a fogamat megmentse.

Mit lehetne tenni? Menjek más fogorvoshoz és nézessem meg? Vagy várjam meg amíg fájni fog? Így lehet hogy tönkre megy a fogam .

Válaszodat előre is köszönöm

Üdvözlettel

István