Sütögető
2008.06.26
|
|
0 0
1727
|
Kedves pirimidin76!
Tudom,hogy már egyszer vitatkoztunk, és hidd el nem akarom mindenáron, hogy igazam legyen! Csak védeni szeretném.
Itt van az érv: www.kemences.hu ahol Pap Lajos mester ír így: " Ha vegyes használatra építünk kemencét, célszerű a samott használata, mert a húsok sütésénél magasabb és tartósabb hőre van szüksége kemencénknek. Ezt a kemencét is lehet kenyér,pizza és tésztafélék sütésére használni, de megfelelően visssza kell hűteni ehhez a művelethez." Vagy mint tapasztalatom szerint:nem kell annyira bedurrantani------igen finom volt a Töki pomposom!
Cserepeseket, agyagosokat,búbosokat ez nem érint---bocsánat!
üdvözöllek Sütögető
|
Előzmény: Pirimidin76 (1709)
|
|