Amikor a gépemet (nem Kia) vettem , más kereskedőtől is kértem ugyanolyan alapadatokra-indulóra ajánlatot, teljesen, forintra egyezett minden , csak az egyiket 4, a másikat kedvezményes 10 % THM-nek mondták, akkor mit segít a THM? Viszont szinte minden hónapban ugyanannyit fizetek árfolyamtól szinte független, tehát hiába ijesztegettek. SFrank. (mondjuk kb 50 % befizetés és 6 év...nem 0 és 120 hó...)
És itt jön, hogy aki 3 millás helyett hitelből tud 4 millást is, csak ugye a 3 millás lesz 4 milla...
Valamelyik nap ajánlatot kaptam (szintén nem Kia) 2.4 mill autó, összeadva induló meg 1-3 és stb és többi év hiteleit, így lett a 2.4-ből 4 milla-kifutó típus...ennyire nézik az embert.
Én még ott tartok hogy Kiához néha kikukkantok, 1.4 B-re max 100 kedvezmény, igaz ha komoly lesz elmegyek máshová is. Bántás nélkül: nem tudjuk még 3 évesen mennyit fog érni és eladási ár is kialakítja azt hogy végül is olcsó v drága volt-e, mert pl Suzuki nem oly drága, de eladáskor... összességében nem olcsó igy, bántás nélkül, nekem is az van. nem is merem leírni a megkímélt beszámításrára mennyit mondtak.
És az a siralmas, itt pl Focus, olcsó, ESP alap, de 2 lufi és panaszkodnak a miőségre, ...Szal a Cee'd nem rossz.