petitkata Creative Commons License 2008.06.24 0 0 26

Jóóónapot kedves fürjesek!

Hú, pont ezt a vitát akartam elkerülni, azért nem válaszoltam bővebben a Marcsinak, de úgy látom hibát vétettem vele.

Nekem mint egyébként is hobbi tenyésztőnek, az a meglátásom, hogy nagyon sok helyen durva parázs vita alakul ki hobbisták és megélhetésik között, miközben a szakadék köztük inkább csak egy kis árok. Azt hiszem az is imádja szereti az állatait, aki pénzt akar látni belőle, éppúgy, mint aki szívszerelemből csinálja, és nem célja az állatkínzás. A legjobb az lenne, ha lehetne közelíteni az álláspontokat, arról beszélni, ami mindkét oldalnak fontos, az állatok jóléte (aki azt hiszi, hogy állatjólét nélkül lehet állatot tenyészteni, az saját magát lövi térden), tartása, igényei, érdekességei.

A kutyának amúgy meg a gazdája mellett a legjobb. Ha kint, ha bent. Ezt én, mint kutyás kőbe vésem nektek, ha akarjátok (kemény meló lesz :))) - de nálam is kint vannak, kivéve aki beteg, szül, kicsike, fázik, melege van, velem akar lenni, én akarok vele lenni stb :). De aki bent kezdi a telet az bent marad, mert a bunda nem meleg pulcsi, amit lekapunk a fogasról, ahogy Marcsi nagyon jól rámutatott.

Ja, ami fontos, és lemaradt: Marcsi, azért íertam, hogy nyitott kapukat döngetsz, mert az IDRÉN is szoktam olvasni a hozzászólásaidat, mert nagyon jónak tartom őket.

Na szaladok vissza dolgozni, mert én tartom el az állataimat nem ők engem ;c).

Előzmény: Feketemarcsi (23)