nettomazsola Creative Commons License 2008.06.24 0 0 120
sajnos az EU nyitas az a becsi közbiztonsagnak se tett jot. tisztaban vagyok vele, h bunkosag ilyet mondani, de igy van.
engem delelött 11h-kor akartak a Währingeren megkeselni, mert egy idös hazaspart figyelmeztettem, h egy hülye mesenek ne döljenek be es ne adjak oda a mar kezükben levö 50€-t...

20 eve elek itt (Austria es 17 eve Becs), de mar az elejen is mindig egy megkönnyebüles volt mikor Mo-rol visszajöttem, pedig akkor meg böven "hazamentem".

mar sok eve csak a baratok miatt megyek evente 2x 3x, de BP mar eleg az emlekeimben es kepeslapon ... borzalmas.

de fantasztikusan KELLEMES meglepetes volt a Balaton tavaly (elötte 20 evig nem voltam), Kecskemet egy csudaszep, elhetö, modern kisvaros lett, es ezt hallom több magyar varoskarol.
nem tudom ez a BP miert pusztult ennyire le? iszonyat.
aki ott lakik az eszre sem veszi, en meg inkabb nem mondok semmit, mert megsertödnek.

egyszer vegigfotoztam az Andrassy utat. mindenki olyan büszke ra. tenyleg gyönyörü hazak, egy csodalatos sugarut lehetne, de szerintem meg haborus serüleseket lehet latni, iszonyatos allapotban vannak az epületek.

de tenyleg nem is ez bant, hanem a sok idegbeteg ember, mindenki olyan nyomott, feszült, rohan, mindenhol mocsok, a szemetszelektalasert a mai napig kiröhögnek! hülyenek neznek ha köszönök egy boltban ... meg ilyenek.

a vezetesi kulturarol nem is beszelve. ..
en pl itt megszoktam, h zebran körültekintes nelkül at lehet menni, de BP-en az egy kamikaze akcio.

egyebkent ez nem csak Magyarorszag. voltam eleg helyen az utobbi evekben, de azt a kulturalt, tartozkodo, kellemes stilust ami itt a boltokban, utakon van sehol nem tapasztaltam.
nincs ra igenyem, h bratyizzon vki velem a BILLAban, de köszönjön es ha barmit kerdek azonnal udvariasan valaszoljon. es ezt itt 99% meg is kapom.

mindig tudtam, h Becs a vilag (egyik) legjobb helye, de el kellett kicsit mennem, h ez tudatosodjon.

Előzmény: exe2 (119)