Törölt nick Creative Commons License 2008.06.23 0 0 62
Szia, nem mindegy, hol.? Mi és a családunk 6. alkalommal nyaralt és ünnepnapokat töltött evvel a lehetőséggel, igényes helyeken. Eddig soha nem jártunk rosszul és sok szép élménnyel vagyunk gazdagabbak. Talán a szüleidnek is tetszene, Bük-Fürdő /Thermálfürdő/ és környéke. PL: Kőszeg, Szombathely, Sárvár. Domborzati adottságaiból adódóan szerencsés helyzetben van a Vas megyébe látogató. A természet bőkezű kínálata a levegő, barangolások, gyógyító vizek, élvezetessé teszik az eltötött napokat. Szombathelyi Egyházmegye Ékességeit érdemes megcsodálni.
PL: - Püspöki Palota, vagy a Kőszegen ősszel az Irottkő Natúrparkban vonzza a turistákat. STB... sokat tudnék írni, tengernyi lehetőséget, olcsót.
Sárvárt imádom, /csekkel olcsóbb volt, mint anélkül!/ a thermálfürdő leírhatatlan élmény és nem drága, a Nádasdy- vár tetszett és a Folklórfesztivál.
Bükfürdőn a Bajor-panzióban olyan ellátást, kiszolgálást, bőséges, finom ételt és szállást kaptunk ami hotelekben szokás. Hihetetlen! Csak 1 csekket kértek, 4 felnőtt + 1gyerek részére! Jól olvastad, nem tévedés!
A fürdő sem drága és nagyon tiszta! Hatalmas, rendezett területen, gyönyörű fákk között. Olvassd el mire jó és hatásos, különösen az idősebbek számára milyen hatással van! Gyerekeknek pancsolók és úszási lehetőség, de csúszda is van bőven, kinnt és bennt is. Válogatni lehet!
A Fürdő Étterem, Kávéház, külön élmény és nagyon szép. Mediterrán. Olcsó.
Írhatnék Hévíz - Borfesztivál, Balatonfüred, Zalakaros, stb...
Sokkal gazdagabbak vagyunk élményekben és nagyon boldog, gondtalan, nyugodt napokat tudtunk eltölteni együtt a családunkkal. Sokkal többet tudtunk így utazni, többet láttunk és tapasztaltunk, mint enélkül a csekk nélkül. Válogatunk és alaposan megnézzük, kérdezünk a neten, és telefonon is érdeklődünk, mielőtt lefoglaljuk a szállásokat. Idén is így nyaralunk a gyerekeinket és az unokát, az egész familiát visszük. Tiszta szívvel, felelőséggel vállalva, hogy biztos megfelel az elvárásaiknak minden és jól érzik majd magukat, annak ellenére, hogy mindenki más egyéniség.
Köszönöm, hogy időt szakítva elolvasták kellemes élményeimet. Kívánok mindenkinek olyan nyarat, amit csak kíván és jó pihenést, szép boldog napokat.
Előzmény: Aradam (61)