Paleokrites Creative Commons License 2008.06.22 0 0 439
Itt nem gyűlöletről van szó öregem, hanem arról a terelésről, ami oly jellemző a kereszténység minden egyes szektáira, egyházaira és gyülekezeteire, természetessen azokkal egyetembe, akik ideológiáit valljál és hiszik!
Észere kellene venni már, hogy a vita nem a személyeskedésekre élez, hanem a tanításokra és azok kritikáira!

Sajnos a kereszténység már Jézus halála óta önnáló útra tért, elhagyta azt a bibliált elvet, amit Jézus íróilag torzított szavaiból mégiscsak kiszürhető!

Itt nem egyháziasításról kellene, hogy legyen szó, hanem közössen megvizsgálni, hogy mi igaz és mi nem az!
Ha erre elfogultak a keresztények és nem hajlandóak, kitartva álláspontjaik mellett...., akkor ne csodálkozzunk, hogy a hit/tetés csupán már a végső cél lett....

Ha a bűnt gyűlölni kell, agy akkor miért is követi el sokszorta az egyház és miért is hárítja el magáról a felelősséget?

Ha volt egy gyilkos szekta..... és te ennek a mai formájának a tagja vagy......, akik már nyíltan nem gyilkolnak, nem rabolnak, nem hódítanak, nem őlnek, de lelkkileg szinte mást sem tesznek, mint megközözik Jézusra hivatkozva, nevében sajátságos emgeri értelmezések következtetéseit agybarágni, pszihéssen meggyengíteni, majd függőséget stipulálni...., akkor mi ez, ha nem lélekkúfárság?
Előzmény: prophet1 (432)