"Ugyanazt akarja Fodor és Orbán, csak másként"
Ha Orbán tovább folytatja ezt a lealacsonyító kokettálást, tőlem hovatovább meg is kaphatják ...
Ellenére, hogy tisztában vagyok azzal, miszerint a politikai színtér, mint afféle össznemzeti kupleráj dörzsölt örömlányokkal és örömfiúkkal van tele, mégsem vagyok képes felfogni, hogy Orbánék számára miért jó az, ha egy halom szimpatizánst elveszítenek ismét, egy ilyen undorító kvaterkázás miatt.
Fodor, vagy Kóka, vagy bárki más e jelentéktelen paca élén, teljesen mindegy, de egy magára valamit is adó politikus nem áll le erkölcsi hullákkal csálaskodva-bájologva csicseregni.
Miért muszáj mindig elcseszni a renomét, bizonyára akad, aki tudja, de hogy gyomorforgató ellenérzést vált ki ez a fajta viselkedés a nép köréből, azt kétlem, hogy oka lenne bárkinek is vitatni.
Ott rohadjon meg az egész előrehozott választás, ha az ára, egy magában fertőző betegségeket hordozó snassz futó szeretkezés.
El tudom képzelni, Dávid Ibolya ilyenkor mekkorákat röhöghet a markába.
Mi meg sokan, kínos zavarral tekergethetjük a nyakunkat, amikor fülig érő szájú vérortodoxokkal találjuk szembe magunkat.