Paleokrites Creative Commons License 2008.06.20 0 0 333
Ha van Isten, Ő megítélheti mindannyiunk lelkét, szellemét, gondolatait és cselekedeteinek indítékait......
Az, hogy egy magát kereszténynek valló valaki megítéli másokban a mikéntséget, milyenséget és hovatartozásának jellegzetességeit, még nem jelenti azt, hogy jól, igazán és hitelessen jelemezte azt meg!

Jogod van í bírálatra, mérlegre tenni magad, hited és másokat és hitét....., de ez nem az a mérce, ami eldönti, hogy ki is az igaz!

A hit Istenben, avagy megítélni Istent, egyházakat és embereket, nem keresztény kiváltság!

Attól a bibliai Isten, Jézus sem lesz igazabb, élőbb, sem a te hited nem nyer nagyobb hitelt, ha vélt igazadat, avagy egy egyházi teológiai tant védelmedbe veszel, netán vallod Jézust messiásnak, királynak, istenféleségnek!

Valahol meg kell húzni a határt a hazugságok, a füllentések, az elfedezések és az igazságok között!

Te azt mondod és jól teszed, hogy mondasz olgokat, mégha azok nem is nyertek bizonyítást sem...., hogy felülről való a bölcsesslged, mint minden kerezténynek...., érdekes eladdig majd 30 éven át magam is ebben a hitben voltam a másként hondolkodókkal szembe, azokkal a társaimmal, akik szintén hívőkként léptek le a kereszténységet jelentő porondról....!

Ne szomorkodjál, mertha Istentől van mindaz, amit teszek, akkor jól teszem, deha nem, akkor neked nincs miért szégyenkezned....
Előzmény: prophet1 (329)