alberlet39 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 1136
Kiadó a XIII. kerület Árpád hídi metrótól két percre található panelházban gyönyörű kilátással, Budai hegyekre panorámás nappali (22 nm) plusz fél szobás (7 nm), (össz.50 nm) kis erkéllyel rendelkező lakás teljesen bútorozottan igényeseknek hosszabb távra. Igény és megbeszélés szerint egy szoba vagy a nappali leválasztásával árkalkulációval.

Konyha, étkező, fürdő, wc, tároló járólapos, szobák parkettásak. A nappali keleti, a szoba, konyha nyugati fekvésű, egész nap napos, világos lakás. A konyha gáztűzhely, mikrosütő, hűtő használattal teljesen felszerelt beépített konyhabútorral, a fürdőben mosógép, fürdőkád (nem zuhanyfülke), a nappaliban tv, videó rendelkezésre áll.
A lakás redőnyös, a nappaliban légkondicionáló biztosítja a nyári hőségben a kellemes közérzetet. A közlekedés kiváló, a környék tiszta, rendezett, a Margit sziget közelsége kikapcsolódásra ideális. A ház előtt parkoló, a ház mögött zöld övezet játszótérrel.

Közös költség 7.500,- Ft/hó, plusz távfűtés kb. 11(nyár)-22(tél) ezer/hó, plusz víz és csatornadíj (külön vízóra van) fogyasztás szerint, villany, kábel-tv (igény szerint), gázátalány kb. 1.300,- Ft korlátlan fogyasztással.
Ár: 60 ezer Ft/hó plusz rezsi, plusz két havi kaució.

Kapcsolatfelvétel e-mailben: alberlet39@freemail.hu
Telefonon: 0630/590-6935


Itt megtalálhatod térképen :-)

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=hu&geocode=&q=Budapest+Angyalf%C3%B6ldi+u.+39.&jsv=1