Törölt nick Creative Commons License 2008.06.16 0 0 309

Az a fórum meg.

Mindenki írja a hülyeségeit.

A céghez pl 1xe ft/óráért jönnek ki hozzánk. Ok, az bonyolultabb rendszer.

És soknak tartom azt a pént, amit az oldal készítéséért fizettek.

De mennyit is fizettek?

200 milliót?

Nem.

Olvassatok már után, aztán írjátok. Mert jogos a felháborodás, de akkor is. Legalább ne hülyeséget írjanak!

Az a 100 milla meg nem tom mire kell. Kíváncsi vagyok.

Kérdés, pl személyzet lesz-e hozzá, hányan,mit csinálnak stb....

És légyszi, akkor kérdezd, hogy miért 100 milla, ha utánajártál. köszi.

A másik ami ebben nem tetszett, hogy nem volt pályáztatás(legutóbb még ezt mondték), és erre nem is tudtak ők sem mit mondani.

 

Továbbá. Tudod, hány vállalkozóval dumáltam, akik szintén ezt csinálják? Ők nem hibásak.... Állami cég, jaaa, akkor nem 10, hanem 30 milla.... De legyen ne állami cég. Ismerősök közül is sokan megnézik, mekkora a cég, aminek ajánlatot tesz, és annak függvényében csinálja.

Tehát a legtöbb ember ilyen, ha már ott van. és lehet mondani, mert rákényszeríti az állam. És akkor ki lép előbb? Állam vesz fel még hitelt, és majd abból fedezi az átmenetet, vagy előbb megszorít, és utána a bejövőt normálisabban osztja el.

persze kell egy fontos dolog.

Normálisabb hozzáállás mindenki részéről.

Fel kellene fognia az embereknek, hogy ha vmit nem fizet, és az állam támogatja, az olyan, mintha hitelt venne fel. Csak lehet nem ő fizeti majd, hanem a gyerekei, vagy a többi adózó.

Ki látta a szavazást, hogy a segélyeket közmunkához kössék?

 

És ok, hogy most kiforgat mindent a két(vagy legyen az összes?) párt egymás ellen. legalább odafigyelnek majd ezentúl. Csak azért az országgal is kellene foglakozni. Pl megnézni, mik lassítják a döntéshozás, igazságszolgáltatás, fejlesztés, és hivatalok munkáját.

 

És nem, én sem értem, mi kerül(t) 200 millóba, továbbá várom a magyarázatot a 9 milliós weboldalkészítés meg nem pályáztatására.

 

Előzmény: Mblazius (286)