ribizli
2008.06.15
|
|
0 0
786
|
Tanácsot kérek! Eddig kb. 3x próbáltam habzsákkal dolgozni, katasztrófa lett a vége. A tészta (sablé pl.) nem akart kijönni, de rettentően "izzadt", az egész zsákon folyt ki a zsiradék; erőteljesebb nyomásra a csőr felett és a zsák varrása mentén szökött; nem tudtam el/megszakítani a kiömlést. Egy közepes méretű/árú Fackelmannom van, valami vászonszerű a zsák. Próbáltam már kibélelni uzsonnászacskóval, úgy nem lett minden csupa zsír, de a többi probléma maradt. Kis zacskóba töltött tojásfehérjével vagy olvasztott csokival írókázni tudok, tehát nem vagyok totál analfabéta, és pont emiatt nem nagyon tudom elfogadni, hogy a habzsák nem megy. Mit csinálok rosszul? ribizli |
|