ribizli Creative Commons License 2008.06.15 0 0 786
Tanácsot kérek!
Eddig kb. 3x próbáltam habzsákkal dolgozni, katasztrófa lett a vége.
A tészta (sablé pl.) nem akart kijönni, de rettentően "izzadt", az egész zsákon folyt ki a zsiradék; erőteljesebb nyomásra a csőr felett és a zsák varrása mentén szökött; nem tudtam el/megszakítani a kiömlést.
Egy közepes méretű/árú Fackelmannom van, valami vászonszerű a zsák. Próbáltam már kibélelni uzsonnászacskóval, úgy nem lett minden csupa zsír, de a többi probléma maradt.

Kis zacskóba töltött tojásfehérjével vagy olvasztott csokival írókázni tudok, tehát nem vagyok totál analfabéta, és pont emiatt nem nagyon tudom elfogadni, hogy a habzsák nem megy.
Mit csinálok rosszul?
ribizli