Elfogadom az érvelésedet, de egyrészt 5 megapixeles képet butítottam le, hogy a nagysággal ne legyen gond (ez ugyebár az élességen ront valamit), másrészt soha egyetlen képet sem vágtam meg, amit feltöltöttem. Lehet, hogy ha össze-vissza gányoltam volna őket, akkor egy-két barom szkríner átengedi, de abból viszont köszönöm szépen, nem kérek.
Azt sem értem igazából, hogy mi a francnak kell olyan képeket visszadobni, amelyek különlegesek, egyediek: pl. olyan gép van rajta, ami még nem szerepel az adatbázisban, vagy pl. olyan helyen készült, amiről addig szintén nem tettek fel képeket.
A Te visszadobott képeid érvelését végképp nem értem. A Saudia 777-est így elkapni szerintem nagy bravúr, nagy tudás és szerencse kell hozzá. Bármilyen hülye indokot ki lehet találni, a visszautasításra: nem látszik ez vagy az, túl sok van ebből vagy abból, stb., stb. Hogy őszinte legyek, megkérdőjelezem a szkrínerek szakértelmét. A szkrínerek szakértelmetlenségére egy példát hozok: flightlevel350.com. Amikor Kínában voltam, -hála Trikó olvtársnak- mind a négy utamról csináltam egy-egy öt perces videót, amit feltöltöttem. Mind a négyet elfogadták, pedig az egyik (http://www.flightlevel350.com/Aircraft_Boeing_737-300-Airline_Air_China_Aviation_Video-7967.html)
-utólag visszanézve- bár különleges helyen és körülmények között készült -katasztrofális minőségű.
Ennek ellenére, és másfél év alatt közel harminckilencezren nézték meg. Ha erre azt mondja egy szkríner, hogy bocs de ez nem megy, mert rossz ez és ez, elfogadom, de nem ezt tette, hanem -feltehetően- tekintettel volt az előbb említett körülményekre.
A képekkel is hasonló a helyzet: időnként egészen gyenge képek kerülnek fel a három legismertebb portálra, viszont nagyon sok jó kép meg nem kap nyilvánosságot. Nos ez az ami teljességgel érthetetlen.