Suzka Creative Commons License 2008.06.11 0 0 10107
Mi azelőtt légitársasági dolgozóként repülővel jártunk, bár egyszer akkor is ótóval mentünk, mert nem lehetett összehozni. Amikor nem kocsival mentem akkor béreltem. Reptéren föl, reptéren le, mert nélküle valóban meg sem tudunk már moccanni. Összességében kocsival gazdaságosabb, de igazából csak az autópályáról lehet gyönyörködni. Nincs idő! Nekem olyan százas körüli átlagom szokott kijönni az úton, ami azt jelenti, hogy bizony min. 15 órát menni kell, ha le akarom futni a tervezett távot. Ilyenkor nem lehet sokat megállni, totojázni. Éppen elég "veszteség" a 3-4 óránkénti pisilés. Már vagy tucatszor suhantunk el Nizza, Monaco "mellett" a pályán, gondolatban már többször voltunk bent a városban, de gyakorlatilag soha. Arrafelé nincs RCI üdülő, azaz csak kemény költséggel lehet éjszakázni, ezért ez csak álom maradt.
Szóval ha gondolod, akkor jövőre lehet valamit alkotni. Mi oda vagynk kötve Malaga mellé, mert ott van 1 üdülési hetünk, és ha már fizetjük a fenntartási költséget, akkor már igénybe is vesszük. Az RCI pont az már sokkal rugalmasabb, rengeteg helyből lehet válogatni, csak időben kell lépni.
Most nem mondom, hogy csatlakozzatok, (20-án indulunk), mert plusz helyeket már nem-igen lehet szerválni - legalább is nem aranyáron.
Most valószínűleg kihagyjuk osztrákiát az EB, meg a kerülő miatt. Először megyünk majd Horvátországon és Szlovénián keresztül, miután azt írja az újság, hogy az M7-en normálisan végig lehet menni. Bécs felé nagy kerülő, a 8-ason meg sok szarakodás.
Előzmény: Trotter66 (10104)