Venice974 Creative Commons License 2008.06.09 0 0 597
Ez komoly? :-DDDDDDDD

Kár, hogy ez a topik ahelyett, hogy ellátná a feladatát, és érdemben lehetne beszélni MLM-ről, feltörekvő vadiújmilliókatnomunkával hazug reklámokból, vagy olyanok cinikus véleményéből áll, akik már hallottak róla valamit, sőt egyszer egy ilyen Miss vagy Mr. Arrogancia már elvitte egy képzésnek álcázott népi hurálra is. Amiért egy valag pénzt is kellett fizetnie. Megértem a csalódottságot.

Higgyétek el, lehet ezt másképp is. És mielőtt átharapnátok a torkom, senkit sem akarok megtériteni, főleg nem "beszervezni". Ez is milyen szó. Beszervezni a TSZ-be kellett. Aki értelmes, azt nem lehet beszervezni. Ha meg igen, azzal úgysem megyek semmire, ergo nem teszem. Aki pedig azt választja, hogy ilyen munkát végez, ami szerintem semmivel sem rosszabb, mint az állam (aófizetők) pénzén munkanélkülin linkelni, vagy pl. naponta hitelekkel bombázni az embereket ismeretlenül telefonon. A hitel jó? Bizonyos mértékig igen. Ház, autó, vállalkozás stb. De gusztustalan, amikor a szerencsétlen nyomorult azt már tudja, miből vesz karácsonyi ajándékot.
Szuper, akkor már csak azt kell kitalálni, miből veszünk jövőre kaját. Vagy elmegyünk hitelből Spanyolországba nyaralni, mert az olyan trendi. Haggyámá'! Mucika inkább maradj a seggeden, abból nem lehet baj. Itthon is süt a Nap.

Én MLM-ezek. De soha egy ajtón nem csengettem be, hogy veddmámegesztaszartamitárulok. Főleg, mert nem árulok szart. Ja, semmit sem árulok. De mint mondtam, nem célom, hogy magyarázkodjak a munkám miatt. Bankigazgatóból is van seggfej, sikkasztós, egy forintot sem érő mocsok ember stb, mint ahogy MLM-esből is. Kár általánosítani. Egyébként meg azért mert egy csaj vagy pasi átvág, nem hiszem, hogy nem lesz több kapcsolatod. Vagy kilépsz, kirúgnak a munahelyedről, mész és keresel másikat. Ami lehet, hogy pont ugyanolyan szar. MÉgsem nyit senki topikot azzal, hogy kurvaszarmunkahelyendolgozókide. Pedig biztosan van egy pár. Azokhoz képest az MLM bocs, de egy Kánaán.

Csak csalódott vagyok, mert azt gondoltam, itt érdemben lehet beszélni az MLM-ről. Tapasztalatokról olyanokkal, akik benne dolgoznak. Értelmesen. Nem pusztán ostobán, érvek nélkül vagdalkozni. Kár.
Előzmény: laroche (585)