Sziasztok!
Én is gondolkodom az Aurorán. Elpször akkor gondoltam rá, mikor az Éviét láttam a Babavarrós topictalin. Mondjuk hozzányúlni nem mertem. Aztán a minap a férjem rákérdezett, na nem akarok új varrógépet? KApásból rávágtam, hogy nem, mert az utóbbi időben elég sokat varrtam a saját kis háztartási gépemen, és már olyan klasszul szétszedtem, hogy minden porcikáját ismerem, meg még ki sem próbáltam az összes talpat hozzá és úgy engedelmeskedik nekem, ahogy gép még soha, de akkor megláttam Sue blogját és lelkendezni kezdtem. Erre közölte, hogy akkor jó lenne a gépet megvenni nem?
Meg is néztük a Varrógépcentrum honlapján, aztán konzultáltam e.mailben Sue-val.
Szóval azt kellene eldöntenem, hogy melyiket vegyük. A "sima" Aurorát, vagy azt, amelyikhez hímző feltét és program is van. Nekem tetszene a gépi hímzés, de nem tudom érdemes-e beruháznom rá, vagy anélkül is tud valamennyi hímzést produkálni?
Azért ma délelőtt felhívom majd őket.
Azért az kicsit elbizonytalanított, hogy mennyi probléma volt vele. Bár az anyósom azt szokta mondani, hogy varrni kell sokat a géppel, akkor kitapasztalja az ember és már engedelmeskedik neki. NA most én így vagyok az enyémmel. Kicsit félnék egy ilyen komoly géptől, bár már nem sokáig fogja bírni a tempót a mostani kicsikém. De azt legalább össze tudom rakni, ha szézszedtem. eddig még mindíg megcsináltam :-)
Most biztos fura neketek ez a lelkendezés egy sima háztartási gép iránt.