qualitaet Creative Commons License 2008.06.07 0 0 796

Nem játszom a fontos csávót , de annyi dolog van a fejemben az elmúlt öt évben ,hogy sorra elfelejtek dolgokat. A többiek által felsoroltakat is mind láttam , de olyan hülye lettem e tekintetben ,hogy minden csak utólag ugrik be.

 

Erre a filmre viszont tökéletesen emlékszem ,ahogy Halász Jutka szúrja a makulátlan, korai Barkáccsal.  Micsoda élet ,és utcaképek!  A reptéri jelenetekről nem is beszélve. Mint tujuk nem vagyok kicsit sem komcsi ,de BUDAPEST VIRÁGKORA 1960-72-ig volt.

 FERIHEGY1-től mindig könnybe lábadok       (ez kicsit családi is,meg hát a számtalan gyöngyszem-találkozórótktól . Soha, sehol másutt nem volt hasonló hely, ahol egyszerre ennyi "minket érdeklő" dolog legyen egy térben és időben. Képzteljétek ,ha még lett volna egy vonatállomás is odaépítve NOHABBAL, SERGIO-val, meennnyyapicsába...!!!!),   lettlégyen az bármilyen képi forma.

 

Te meg össze akarsz velem veszni?!! Nem FÉLSZ? A legfájóbb pontjaimat rugdalod? Muszáj az ITALO -t emlegetni ,szenvedjek még a BMW-s emléketől is , ami kb TÍZSZERESE A LEÍRTAKNAK. Nem fájdította eleget MOTORKAMI a szívemet ,amikor megnyitotta e topicot? Kb 3 hete vagy fuldoklok a röhögéstől, vagy telesírom a kispárnám a nosztalgiától....

 Na,pár órára mennem kell. Még OFF: Gondolom , nincs köztünk olyan akinek nem hever az éjjeliszekrényén a VETERÁN. Valamit majd esete mondanék...

Előzmény: engé68 (795)