csufi.rulez Creative Commons License 2008.06.06 0 0 2504

Gratulálok az igen pontos számításodhoz! (95%)

 

Köszi, de inkább 99%. Mint amire most is válaszolok.

 

 

Az érintett topikban pedig amiatt szóltam, mert egy új fórumozót igen kekec hangnemben oktattál ki ki, egy olyan embert, akinek fogalma sem volt a dolgokról!

 

Nagyon durva mellébeszélés, maszatolás. Legalább tájékozódj, ha ilyen markáns véleményt fogalmazol. Abszolúte nem erről volt szó. a képeivel kapcsolatban hangzottak el nagyon komoly kritikák. Márpedig a ki fotót feltesz egy publikus fórumra. akkor a) azért teszi fel, mert reakciót vár  b) kap is rekciót (ami nem biztos, h tetszik). Erről volt szó. Elképzekhető, hogy egy-egy kritika keményebb az átlagosnál. De akkor sem sértő,max. jobban rámutat nagyobb hibákra.

 

 

Az igen kultúrált módról azt hiszem, két külön világban élünk! Bármit meg lehet mondani egymásnak, ha azt udvarias formában, nem ezer felkiáltójellel, stb. tesszük. Hidd el, és sem használnék ilyen hangnemet, ha nem hasonlót kapnék.

 

Ha te magad mondod, hogy kulturált vagy, az biztos így is van akkor szerinted. Szerintem pedig egy megkeseredett ember, egy kötekedő valaki, aki akkor érzi jól magát, ha a zavarosban halászhat és bajt keverhet. Ez nekem nagyon nem tetszik.

 

De hogy egyet is értsünk:

 

Az igen kultúrált módról azt hiszem, két külön világban élünk!

 

Színigaz!

 

 

Bármit meg lehet mondani egymásnak, ha azt udvarias formában,

 

Színigaz!

 

 

De valamiben nem értünk egyet:

 

nem ezer felkiáltójellel, stb. tesszük.

 

3 (három) felkiáltójel volt, nem ezer.

 

 

Hidd el, és sem használnék ilyen hangnemet, ha nem hasonlót kapnék.

 

Na, ezt sajnos nem tudom elhinni. Egyelőre. De szeretném, ha így lenne, és rajtam nem fog múlni!

 

 

Azt pedig negatívumként felhozni, hogy még egy képet sem tettem fel, azt jelzi, igen furcsa elképzeléseid vannak a dolgokról.

 

én pedig állítom, hogy egy képes topikban nem furcsa, ha azt kérdezem, miért nem tettél fel képeket. Mi abban a furcsa, haz olvtársaktól (akár csak klkalomadtán) fotót is szeretnénk látni? Szerintem ez termézetes. De most választ kaptam, köszönöm.

Természetesen nem volt szándékom senki lelkébe belegyalogolni vagy megbántani bárkit is. Ha így is lehetett értelmezni a hozzászólást, akkor sajnálom és mea culpa. A dolog lényegi részét természtesen határozottan fenntartom.

 

Előzmény: Törölt nick (2503)