Törölt nick Creative Commons License 2008.06.06 0 0 2503

 

Gratulálok az igen pontos számításodhoz! (95%) Ha nem vetted volna észre, általában csak kérdezni szoktam, ha nem ismerem fel, egy kép hol készült. Az érintett topikban pedig amiatt szóltam, mert egy új fórumozót igen kekec hangnemben oktattál ki ki, egy olyan embert, akinek fogalma sem volt a dolgokról! Annak ellenére, hogy szakmai dolgokat is kérdezett. Ez téged nem érdekelt, elűzted a topikról. Most meg ugyanott tele van a szakmába vágó hozzászólásokkal! Ezt mertem megemlíteni.

 

Az igen kultúrált módról azt hiszem, két külön világban élünk! Bármit meg lehet mondani egymásnak, ha azt udvarias formában, nem ezer felkiáltójellel, stb. tesszük. Hidd el, és sem használnék ilyen hangnemet, ha nem hasonlót kapnék.

 

Azt pedig negatívumként felhozni, hogy még egy képet sem tettem fel, azt jelzi, igen furcsa elképzeléseid vannak a dolgokról. Vagdalkozol anélkül, hogy az érintettet megkérdeznéd! Nagyon örültem, amikor megtaláltam a topikot, mert gyerekkorom óta szeretem a villamosokat. (ennek már több mint 40 éve, mármint a gyerekkornak) Sajnos az ott található stílusnak viszont nem örülök. És hogy miért nem teszek fel képeket? Nem fogod elhinni: dolgozom, minden nap, nem járok bent a városban, a közelünkben pedig nincsenek tuják. Ez ennyire egyszerű.

Előzmény: csufi.rulez (2502)