Szetka Creative Commons License 2008.06.06 0 0 19427

Nem nagyon értem továbbra sem a folyadék-felviteli tilalmat. Szerintem vicc az egész. Bosszantó és kényelmetlen. Inkább a tranzitban lévő boltok, és a reptársaságok bevételét akarják ezzel növelni.

Összesen 10 x 1 dl vihetsz fel, na azért megnézném azt a terroristát akinek ennyi nem elég.

Valamelyik képviselő már kezdeményezte ennek visszavonását, volt róla szó a tévében is, de valahogy ellaposodott.

Szoktam olvasgatni a repülős topicokat is, a hozzászálokból kiderült, hogy sokszor az ott teljesítő kedvétől függ, hogy mit enged fel és mit nem, mit kóstoltat meg és mit vesz el.

Túlspirázzák az egészet.

A 2 óra az tényleg soknak tűnik, de a csoportok (irodás) utaknál majdnem kell ennyi, mert általában (legalábbis a visszaútnál) egyszerre érkezik sok ember, és így legalább mindenki szinte ugyanannyit áll sorba. :-)

(Tényleg jobb a pontra érkezőnek; nem várakozik semmit, de én azért valahogy tartanék tőle).

A vouchereket van amikor postázzák előre, de sokszor van, hogy a reptéren kell átvenni, de az nem tart soká. Pikk-pakk kiosztják (persze mindig vannak értetlenkedők, de igazából ott nincs mit tökölődni).

Előzmény: stevie wonder (19426)