keszti0731 Creative Commons License 2008.06.06 0 0 308

Sziasztok,

 

 

Nekem egy fehérvári szalonnal gyűlt meg a bajom.

 

Most, hogy végre megrendelhettem álmaim autóját Opel AStra GTC-t OPCline csomaggal, egy héttel a foglaló befizetése után azzal hivogatnak minket vissza, hogy a gyártás visszadobta a megrendelést, mert kellenne még rendelni hozzá sportüléseket (potom 250000-ért), másnap meg kitalálják, hogy 1,3d motor helyett csak 1,7d-vel lehet rendelni ezt az opc line csomagot.

 

Persze hadd ne mondjam a hátam közepére sem hiányzik a sportülés és a nagyobb motor.

 

De mindenesetre érdekes, h az még nem merült fel bennük, hogy esetleg mi lenne, ha ezen csomgag nélkül rendelnénk meg.....

Eléggé lehúzás szaga van az egésznek.....és jócskán rombolja a bizalmamat feléjük, ami eddig sem túl sok volt, mert nincs túl jó hirük! (Utólagos ködlámpabeszerelésre 2*akkora árajánlatot adtak, mint a többi szalon. Ez még a régi kocsinkkal volt.)

 

A másik furcsa, h egy másik Opel szalonban is kértünk a megrendelés előtt árajánlatot, ahol szintén tudták volna teljesiteni ezt a megrenedelést.

A harmadik furcsa dolog, h ezek a feltételek semmilyen katalógusban, papiron nem szerepelnek, még a központiban sem!!!

 

Most még megy a huza-vona, h mi legyen, de én azt gondolom a legtisztább lenne, ha elállnának a  szerződéstől, visszafizetnék a foglalót és elfelejtem az OPELt egy életre!

Nekem nem kell a nyűg 4,5 M-ért!

 

Komolyan mondom már félek benni egy szalonba, mert rögtön az az első gondolatom, hogy hogyan akarnak majd átvágni!!

Inkább visszarakom a bankba a pénzt, h kamatozzon!

 

E