Törölt nick Creative Commons License 2008.06.05 0 0 172

Beszéltem a PSZÁF-el.. NEKIK IS A JÓ QRVA ANYJUKAT.

 

 

Kérdéseim a következők voltak:

 

 

- Hogy lehet hogy közgyűlés előtt 1 nappal értesít ki a Netrisk az e-mail címemen?

(válasz:  Több napilapban szerepelt a meghívó - úgy látszik az én hibám hogy nem olvasok napilapot)

 

 

- Hogy lehet hogy az igen nehezen megközelíthető Tatán van a közgyűlés, és nem Budapesten?  Ennyivel Bugacpuszátára is le lehetne vinni.

(Válasz: joga van a MÁV biztosítónak ehhez, így van a szerződésébe, Bugacra is leviheti)

 

 

- Mi van ha megfogadnak 10 ezer embert hogy szavazzanak a befizetésről, akkor akik tagok és nem tudnak lemenni hogy szavazhatnak. (válasz le kell menni ott lehet csak szavazni)

 

- Nem lehetne-e e-mailen vagy levélben minden tagnak kiküldeni azt hogy akar-e szavazni, nem lenne-e demokratuikusabb így?   (Nem, a biztosító nem kötelezhető

erre, így volt a szerződésben, miért írtam alá?)

 

 

- Szerződést ez esetben hogy lehet felmondani, másik társasághoz hogy lehet átmenni?   (Válasz: sehogy, év végéig itt kell maradnom, vagy valamelyik másik biztosító esetleg nagy kegyesen ugyanezért az összegért átvesz)

 

 

- Mi van ha nem fizetem a tagdíjat csak a kötelező biztosítási díjat, illetve ha nem fizetek egy vasat sem év végéig, és lerakom a kocsimat, helyette vonattal járok. Elvégre egy fix összegre szerződtem, miaz hogy év közben kitalálják az emelést?

(Erre nem tudtak válasz adni hogy mi van ha nem vagyok hajlandó 10 ezer Ft-s tagdíjat befizetni)

 

 

- Mi van ha ez a társaság is elsikkassza a pénzt, és kitalálják hogy 50 ezret fizessünk be, hogy helyretegyük a cégüket?  (Erre sem tudtak választ adni)

 

Egyszerűen nevetséges ami itt megy, ez az a KURVANAGY DEMOKRÁCIA, mindenki lenyúl, sikkaszt, a kis porbafingó ember meg fizesse az öltönyösök villáját.

MINKET KI FOG MEGVÉDENI?

 

Én Tutira nem fogok 10 ezret befizetni, nem a 10 ezerről van szó hanem az elvekről. Most még "csak" 10 ezer holnap 50 ezer?

 

Gratula.  Kíváncsi vagyok mikor játszák el ugyanezt a bankok is, hogy egy életen át összekuporgatott pénzed egyszercsak eltünik.  Na szerintem akkor lesz újra akasztás  magyarországon, mert úgylátszik a hatóság tehetetlen, majd a nép megoldja.