fater69 Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1037

Hm. Már megint elszabadultak az indulatok, teljesen feleslegesen. Pedig annyira egyszerű ez az egész probléma. Fontos ez az ipartelepi feltáró út? Biztosan, csak nem a XVIII. kerületnek. Meg kell építeni bármely okból is? Ám legyen, de akkor úgy, ahogy az a XXI. század Európájában elvárható. Úgy, hogy ne sértse az itt élők személyes érdekeit, és ne rombolja tovább a környezetünket.

 

Márpedig ennek egyetlen módja van: a mélyvezetésű, fúrt alagutas megoldás. Ja, és ezt nem a civilek találták ki, hanem anno még maga a főváros, csak a szűkös anyagiaknak köszönhetően most hirtelen amnéziában szenvednek a tisztelt városvezető atyák.

 

Egyébként, csak a félreértések elkerülése végett, a magántulajdonra épülő rendszerekben nem szégyen védeni az egyéni érdekeket, ezt még az "útmániásoknak" is illik tudomásul venni. Vagy változtassanak rendszert, ha esetleg ez nem tetszene :)))

 

És még valami, amit nem árt tudni: a jog adta lehetőségek már nem érnek véget országunk határainál. Számtalan példát lehet találni, ami azt mutatja, hogy az Unio jogrendszere megvédi a magyar civileket (is) a kiskirályok hibás, diktatórikus döntéseitől. Ne ringassa magát egyetlen politikus sem tévhitben. Bizony, szükség esetén az érintett civilek meg fogják tenni a kellő lépéseket az Unios szervek felé.

 

Na, most lehet anyázni, kedves útmániások :)))