secperc Creative Commons License 2008.06.03 0 0 1036

Kedves BoGar Úr!

 

Az alábbiakban idézem az 2008. 01. 23.-án irt hozzászolásodat, (588 sz.) mely nekem szólt:

 

"1, Én nem pocskonidázok! megmondom a véleményem rólad, akár tetszik neked akár nem. Hiába írod, hogy nem járatod le magad, már sikerült.
2, Nem az én verzióm érdekes! A hivatalos verzió az érdekes. És még véletlen sem a te autópályás agymenésed.
3, Beismered, hogy nem tudod milyen lesz az út, de közölted hol fog menni, és milyen széles lesz. És ezek után azt mondod, nem járatod le magad? Hát remélem, már ennél jobban nem tudod.

Tudod utálom azt, amikor tudatlanul bemegy bárki márhova, játsza az ezést, aztán kiderül, ő maga beismeri, hogy semmit nem tud, csak ugrál. És akár hogy tagadod, az amit csinálsz, nyálverés, semmi más. Meg kell mondanom, pont ugyanaz vagy, mint Laci, akit utálsz, csak a másik oldalon helyezkedsz el. Azért írtam le neked a dolgokat, hogy talán elgondolkozol rajta, de látom nem sikerült."

 

 

Akkor elmentem innen, mert meddő vitának éreztem a dolgot. Most sem jöttem volna vissza, ha  a Kedves Laci nem nevette volna ki a kedves topiktársat, aki velem együtt szintén elment erre a megmozdulásra, hogy legalább tegyen valamit azért, hogy ne ismétlődjön meg a 10 évvel ezelőtti, hátunk mögötti, nem szólós intézekedések tömkelege:CCC 

 

Ne akard, hogy objektiven nézzem a KKK-t mert az sajnos nem áll módomban, méghozzá a következők miatt: 20 éve lakom ebben a házban és a vállalkozásomat is itt vezetem. A 20 év alatt már másodszor kell megvédenünk az életterünket. 10 évvel ezelőtt 1998-ban már szerveztünk 6 héten keresztül hetente 6 db félpályás útlezárást azért, hogy a kamionokat az utcánkból kitiltsák.

A házunk már akkor elértéktelenedett, mert a falai merepedtek, és a folyamatos rezgés miatt kezdett szétesni. Annak idején készitettünk forgalomszámlálást és akkor óránként 246 db 24 tonnás kamion járt az utcánkban. Tudvalevő, hogy akkor épitkeztek az M5 bevezető szakaszánál lévő multinacionális vállalatok, és még meg volt a Hungarocamion Cinkotai úti telepe, ahová a Hungarocamion 1.600 kamionja járt át javitani. Már akkor is szóba került a mostani KKK nyomvonala, mint az M0-ás elkerülő szakaszának nyomvonala. Iszonyatos erőfeszitések mellett sikerült megakadályoznunk akkor, hogy ne itt legyen. Több kilónyi papirom van még most is róla a kerületi önkormányzattól és a fővárositól egyaránt. Végre 2 évvel ezelőtt azt is elértük, hogy a 7,5 tonna össztömeg feletti gépjárműveket az utcánkból kitiltották. Ugye megértesz, hogy nem lekesedem azért, hogy most ugyanezt a forgalmat (kb. 100-150 kamion naponta a leendő forgalomfelmérés szerint) - balról kb. 5 háznyira tőlünk - VISSZAKAPJUK?

 

Nem vagyok már mai csirke, de még öreg - rágós húsú, sokáig fővő tyúk sem:DDD - s nem hiszem, hogy egy fél emberöltőnek kell eltenie úgy, hogy állandóan hadakoznuk kell, és résen kell lennünk azért, hogy a fejünk felett, a tudtunk nélkül ne korlátozzák az egészséges élethez való jogunkat. Szivesen elköltöznék innen, ha tehetném - és nem vagyok kényeskedő kertvárosi Kedves Laci - mert magam is vidékről költöztem ide - de már régen megbántam, s elmennék ha tehetném, s ha érne a házam akár egy lyukas garast. Sajnos az értéke momentán a 0-án áll. A helyzet teljes ismeretének hiányában nem érdemes vagdalkozni. Most sem a védőbeszédemet irtam, hanem próbáltam a szubjektivitásom okát kielemezni.

 

További jó topikolást és nem igérem meg, hogy többet nem jövök, ha vérlázitó megjegyzéseket látok azokkal kapcsolatban, akik az életükért,  a létükért és az egészséges életterükért harcolnak!!!

 

 

 

 

Előzmény: BoGar (1035)