Törölt nick
2008.06.02
|
|
0 0
58
|
Na skacok, olvasgatom miket írtok, és csak nézek. Autó aksit elektormos járgányba? Hát ti tudjátok, de azokat aztán főleg nem arra tervezték, hogy ekkora áramot folyamatosan leadjanak. De kiváncsi leszek a tapasztalatokra, meddig fogja bírni. Sajnos túl sok jót nem tudok mondani én sem, a probléma talán tényleg azzal van (Baroni EFV-150) hogy nagyon kínai a cucc. Nincs jól átgondolva, nincs rendesen megcsinálva. Ez a soros töltős dolog pedig abszurdum. Sajnos én is így használtam és meg is látszik a hatása. 13 km és megáll. Ma szétszedtem hogy hozzáférjek az aksikhoz és töltés közben elkezdtem mérni a feszkót aksinként. Feltételeztem hogy csak az egyik aksival van a gond, és annak a feszkója majd szépen felszökik...nem ez történt. 2 óra töltés után a töltő átkapcsolt impulzus üzemmódba (narancs szín). Nemsokára befejeződik a töltés, majd felrakom egy táblázatban a mért eredményeket. Szóval innentől megállt a tudományom. Mind a 4 aksi kipurcant volna 1000 km alatt? Hát akkor ez mégsem éri meg annyira. ŐÚszintén szólva én már egy kicsit megbántam hogy nem vettem inkább ugyanennyi pénzért pl. egy Aprilia Scarabeot nagyobb kerekellel, erősebb motorral, és 2-3 literes fogyasztással. Ugyanis ha kiszámoljuk hány km-t lehet vele elmenni egy akkuszett árából könnyen lehet hogy még jobban is járunk vele. Nem akarok senkit elriasztani, de érdemes elgondolkodni ezen. |
|