patchwork-angel Creative Commons License 2008.06.01 0 0 545

Kedves Foltosnagyi és mindenki!

Az én Aurórám 700-asra végződő gyári számmal rendelkezik! Imádom, én nem ismerek ennél jobb gépet. Mármint tudásban. Mert a többit nem ismerem. Velem is tök kedves volt a hölgy, a VGC már nem annyira, bár most 5-ödszörre már egészen kedvesre vette a figurát, igaz, úgy csinált, mintha nem is tudná , hogy ki vagyok. Pedig kivoltam, immáron 5-ödször is, amikor elfüstölt a "drága " kis gépecském. Legutóbb márc. 27-én volt szerelésen, rosszalkodás miatt, akkor azt mondták, hogy panelt cserélnek benne, meg tápegységet. Mindkét panelt kicserélték. Most egy hónapig varrt, aztán kikapcsolt a digitális kijelzője, csak világítani volt hajlandó, tehét esetleg éjjeli jelzőfénynek még használhattam volna. Eleinte varrt, aztán egy ht múlva, /mert sorozatosan hétfőn produkálta a problémát néhényszor/már nem is varrt, leállt, hiába nyomtam. Másnap, most, az elmúlt hét elején szikrahangot is adott. Kikapcsoltam, bekapcsoltam, varrt, aztán megint kikapcs, világít a monitor, de nem csinál semmit. Gondolkodott egy pár pillanatot, aztán elindult magától. Kikapcs. Bekapcs, szikra, füst, büdös. Leállt. Bekapcs, de hiába. Telefon a vgc-be. Ígértek nekem gls futárt már egy hete, amikor azelőtt produkálta a hibát, de érdekes módon nem érkezett meg. Még jó, mert addig is varrhattam vele. Addig ment. Most égető szükségem volt a gépre, úgyhogy kicsit saját pénztárcára megsürgettema dolgot, megérte, nagyon KEDVES volt velem a vgc.!!! Hamar kicserélték most a panelt! Persze a múltkor is kicserélték. Ebben egyre több panel van. Meg tápegység. De miért kell mindig új bele? A régivel miért nem megy tovább egy hónapnál? Nem értem én ezt. Meggyógyult a Drága szerelőnk! Hallelúja! Jó egészséget kívánok neki!!! Vigyázzon magára nagyon, mert nagy szükségünk van rá.

Ti meg vigyázzatok az Aurórátokra, varrjatok sokat saját magatok, és mások nagy örömére! Én is ezt teszem. A minap egy ovis tarisznyába steppeltem bele egy 2 cm-es biciklit. Fantasztikus, milyen jó játszani vele. Az enyém is elég hangos. A barátnőm filcet tart alatta. A kedves hölgy azt ajánlja, hogy az azstal lábán kell , hogy legyen a gép, nem középen, akkor jobb a hangja. Megpróbáltam, tényleg. Köszönöm! De a hajnikrié akkor is halkabb. Ja, tettem alá a héten egy műszőrme miniszoknyát, hirtelen azt találtam, akkor is csendesebb volt. Nos, nem fárasztalak Benneteket tovább! Minden szépet, s jót!

Előzmény: foltosnagyi (532)