Nyekurity_ Creative Commons License 2008.06.01 0 0 2970

Én? Hirdetek?? Megvételre??? Luxot????

 

Egyáltalán nem vettem személyeskedésnek, amit írsz, de attól tartok, hogy alaposan félreértettél valamit, mert én semmit sem hirdetek itt eladásra, legkevésbé Luxot. Kérlek nézz utána, mert a jelek szerint valamit félreolvastál.

 

Éppen azért kérdeztem, hogy milyen típust vett az anyukád, mert nem ismerem eléggé a Lux porszívókat, ám a sok ellentétes információ miatt kíváncsi lettem arra, hogy mik a paraméterei, mit tud azért az árért, amennyiért kínálják. Eladni tehát nem, de... esetleg... talán... vennék valamit..., persze csak akkor, ha meggyőzőnek találnám.

 

Pusztán kép alapján, a Lux porszívó ergonómia, dizájn szempontból nem tűnik rossznak, talán tényleg nem dobogtatja meg a szívet, viszont látnivalóan nem az a kevéssé strapabíró, fröccsöntött műanyag, ami miatt itt többen, bizonyára nem véletlenül háborognak. Kicsit a Volvo filozófia látszik visszaköszönni a Luxban, divatirányzatoktól viszonylag távolabbi, időtálló, letisztult forma. Hangsúlyozom, hogy mindezt csak a látvány alapján írom, mert valójában nem ismerem a Lux porszívót.

 

A "porszívó párbaj" meg nem hangzik rosszul, de nem tudok reagálni a felvetésedre, mert nem értem mire gondolsz. Öszintén szólva fogalmam sincs, hogy zajlik, mi fán terem egy ilyen "porszívó párbaj."

 

Üdv.

Előzmény: nagya2 (2968)