Cseresznye Creative Commons License 2008.06.01 0 0 3712
Bocs mindenkitől, amiért nem olvastam el mindent és csak átfutottam az utolsó pár hozzászólást. (Ép egy újszülöttet látok el és ez a tevékenység leköti majdnem minden időmet és energiámat...)
Csak annyit szeretnék hangsúlyozni újfent: Ez nem a fő rákos topik. Itt szabad reményeket kelteni még akkor is, ha nem 100%-ban hatékony az a szer vagy módszer, amely reménykedésre ad okot. Ez az a topik, ahol az emberek reményvesztettségbe taszítását károsabbnak tartjuk, mint az "indokolatlan" reménykedést, a mindenben kételkedést és semmit sem tevést pedig a csodaszerekbe vetett hitnél tartjuk ártalmasabbnak.
Ez az a topik, ahol első a HIT, második az orvos és az alternatív gyógymódok, ahol már a műtét előtt is lehet tájékozódni kiegészítő gyógymódokról és diétákról, sőt alkalmazni is őket, ahol nem nevetjük vagy gúnyoljuk ki, nem szóljuk le a másik embert a hitéért, az általa alkalmazott gyógymódért és a máshogy gondolkodásért.
Persze ilyesmit is lehet tenni, ha valakinek ahhoz van kedve, de más helyen, nem itt.
Köszönöm a megértéseteket és üdvözlök mindenkit. Az új hozzászólóknak  köszönöm, hogy megtisztelték topikunkat a jelenlétükkel és a véleményük, tapasztalataik megosztásával.