ILDIKONL Creative Commons License 2008.05.31 0 0 716

Sziasztok!

 

Le a kalappal elottetek! Micsoda szepsegek szulettek! Huuuu

Kozben en is probalkozgatok, dehat az enyeim a kozelebe sem johetnek a Ti tortaitoknak. Sajna mostansag egyre kevesebb az idom a munka vegett.

NAGYON koszonom Nektek a hasznos recepteket amit ide az oldalra feltesztek.

 

VANESSA: Lenne 1 kerdesem. En kaloz tortat keszitettem es a  fejfedo kendojet szerettem volna feketere festeni /marcipant/ . vettem is egy speci. uzletben ehhez valo "fekete"alkohollal oldott festeket. Sajnos EZ csak joo sotetkekre festette. Az uvegben feketenek latszik. HA tobbet tettem volna hozza akkor meg nagyon meglagyult volna marcipan. TI hogyan festitek feketere? Mivel? Por?  7 Eurot kertek erte es talan 10 ml van benne.

 

Itt vettem ebben a  konyhai speci uzletben.

 

http://www.betsies-kookwinkel.nl/

Tudnatok tanacsot adni? Egyszer vki irta hogy szenporral kell keverni . En akkor ezt leszoltam. sajna. Tenyleg igy lenne fekete? Nem undorito szenporral keverve enni? /Ez speci medicinalis szen. hihi Nem brikett. hihi/

Koszi a szivessegeteket!