fulesbo Creative Commons License 2008.05.30 0 0 8
Kutyás Gyerektábor!

A Mancs a kézben program keretében idén is meghírdeti a Belső mosoly közhasznú egyesület EGY HETES KUTYÁS SÁTOR-TÁBORÁT!
Két turnusban 2008. 07. 28- 08. 02. és 08. 05.- 08. 10.
 Ha szereted a kutyákat…
 Ha van kutyád, és szeretnél Vele együtt nyaralni...
 Ha nincs kutyád, de kipróbálnád milyen gazdinak lenni…
 Szeretnél minél többet megtudni a kutyákról, gondozásukról és kiképzésükről…
 Szeretnél kutyás játékokat, kutyás-sportokat megismerni és kipróbálni…
 Szeretnél új barátokat szerezni magadnak és a kutyádnak…
…akkor KÖZTÜNK A HELYED!!! 
Idei táborunk Pomázon, egy többhektáros, körbekerített területen kerül megrendezésre. A hét folyamán mindannyian sátorban lakunk (gyerekek is és kutyák is!), azonban rossz idő esetére a területen kőház van, ahova be tudunk húzódni, illetve ott van fürdési lehetőség is. A gyerekeknek 3+1-szeri (ebédelni minden nap étterembe megyünk!), a kutyáknak napi 1-szeri étkezést biztosítunk. Minden nap hatalmas játékok, kutyás feladatok, nagy séták és kirándulások, illetve elméleti foglalkozások várják a résztvevőket. A tábor célja, hogy miközben gyerekek is kutyáik is jól érzik magukat, megtanuljanak egymásra odafigyelni, és megtanuljanak együttműködni, mindemellett a kultúrált kutyatartás alapelveinek betartásával igyekszünk egy olyan szemléletet átadni a gyerekeknek, melynek lényege, figyeljünk oda a környezetünkre, embertársainkra, egymásra!...
Tábor ideje alatt a gazdi - kutya párosok pontokat gyűjthetnek, melyek a tábor végén nyereményekre válthatók be!

Mint eddig minden évben, idén is lehetőség nyílik arra, hogy mindkét héten egy-egy gyermek, akinek valamiért nincs lehetősége kutyát tartani, egy megbízható, képzett, gyerekszerető kutyát kapjon "kölcsön". Ezt az egy hetet a kutyával tölti el, azaz, természetesen a vezetők segítségével, de Ő látja el, vele oldja meg a feladatokat, ő sétáltatja és mindenben olyan mintha a sajátja lenne, így kipróbálhatja magát gazdiként, és ha eddig csak azért nem kaphatott kutyát, mert a szülei nem tudták elég felkészült-e rá, most kiderül, és ha mindenki úgy dönt, és megszerették egymást, a kutyát akár haza is viheti. Ám aki így szeretne részt venni, mielőbb jelentkezzen!

A jelentkezés feltétele egy személyes találkozás a szülőkkel, és a velünk tartani vágyó gyermekkel és kutyával egy séta keretében. Ez azonban még semmire nem kötelez!
Viszont lehetőségük nyílik megismerni a gyermekükkel tartó vezetők közül néhányat, illetve választ kaphatnak a táborral kapcsolatosan felmerülő minden kérdésükre!
A tábor ára: 32 500 Ft.

A programokról részletes tájékoztatót, és jelentkezési lapot kérhetsz
E-mailben: mancsakezben@yahoo.com, illetve fulesbo@gmail.com-on
Telefonon: Andrássy Krisztina: 06-70 -560 -66-59
Kerekes Barbara: 06-20 –435 -56-03

Jelentkezési határidő: 2008. július 6.