EZsolt Creative Commons License 2008.05.29 0 0 3610

Azt, hogy "nem volt extra felár a 16-os pótkerék" nem is értem, mikor az árlistában feketén-fehéren le is van írva, hogy 20.000 Ft-ba kerül. Azt hogy a kereskedő ajándékba adta, más tészta, de ilyen alapon akár a metál, a digit klíma, vagy a SkyDome sem feláras:-) Hidd el, a FAM ezt keményen kiszámlázza többi említettel egyetemben, úgyhogy nincsenek ingyen.

 

A virsli gumik "gyűlölete" elsősorban oda vezethető vissza, hogy sok kretén gyártó csak virsli vastagságú vályút hagyott a csomagtartó pótkerék-tartójában. Ezáltal, mikor kereket cserélt a pók, nem volt helye hova elhelyezni a normál vastagságú defektes gumit. (Értsd: Belelógott felfelé a csomagtérbe)

Szerencsére a Bravo-nál nincs így, ugyanaz a vályúmélység mind a kompresszorhoz, mind a gumikhoz.

 

Minden bizonnyal kellemesebb több 100km-t teljes pótkerékkel furikázni (kopp-kopp-kopp, velem ilyen még sosem történt!), de végülis nem old meg semmit. Végtére úgyis SOS a gumishoz mész és:

1, jobb esetben meg tudja javítani az eredeti gumit, ami rögtön megy vissza a helyére...

2, vagy úgyis venned kell egy újabb teljes értékű gumit, ami kompatibilis a másik hárommal, azaz a pótkerék teljesen átmeneti szerepet játszik a történetben.

 

Előzmény: vinjo (3600)