martin555 Creative Commons License 2008.05.26 0 0 2942

szia!

 

bocs, többször átolvastam, (fáradt is lehetek egypicit) de nem értem kristálytitszán PONTOSAN mire szeretnél utalni.

 

álláspontom továbbra is egyébként ugyanaz: samsung SC7060 egy, akár még a mai, (na jó, azért szűkítsük le,  a 30-40.000 ft alatti) kategóriás porzsákmentes gépek közt egy  elég-elég klasz megvalósítása a kitűzött feladatnak. minden alkalommal amikor azóta elővesszük a gépet, ez csak erősödik bennem. ugyanúgy, hogy aki twister előszűrő nélkül használja az ilyen gépet azt pedig NAGYON helytelennek ítélem, gyilkolása a gépnek, mit várunk?

 

bár nemtom pontosan milyen beszélgetésbe keveredtem itt bele , látva a 200.000 ft körüli gépeket de kérem aki tényleg rászoruló (betegség) elnézést, de dupla fényezés meg metálfény meg rádiós gomb na ne már. szuper boldog vagyok hogy öt azaz 5.000 ft ért hozzá-vateráztam még egy samsung SC7060-at a család másik felének. és az sem igaz hogy a többi szűrő nem mosható (motor előtt és után levő) mert 2-3 éve folyamatosan azt is mosom így hófehér.

 

sajna tény, 1400 w feletti gépek a kőművesmunkánk, falfestés stb finom porát át-tépik magukon. nem arra való. kandalló pucolásra sem, a hamu is ugyanaz az "iszonyat finom" por kategória.  arra ott az előző, kiszolgált gép, valami komolyabb zsákkal. meg olvasom itt hogy vizet kapott a gép... erre nem is reagálok :)

 

no ,mindenkinek minden jót, pormentes nappalit és kisszent, 10 centivel a föld felett repülő gyerekeket kívánok.

Előzmény: Nyekurity_ (2941)