janimaci
2008.05.26
|
|
0 0
160038
|
Na ja. Az első defektet mindjárt 15 km környékén begyűjtöttem (hátsó kerék). Semmi gond, minden van. Mire megcsináltam, eléggé elment a mezőny. A leszedőt sikerült ottfelejtenem. A második defekt 58 km környékén jött (első kerék). Már csak pumpám volt, se leszedő, se belső, folt se. Egyébként pont kezdtem belejönni, már szépen szedegettem le a versenyzőket. Szóval egy újabb szereléssel (már ha lett volna cuccom), megint eléggé hátra kerültem volna, ez mentálisan megtört. Egyébként nagyobb szívásba keveredtem a szilvásváradi visszatérésemnél, mintha sikerült volna letekernem a távot. Volt egy kellemetlen szakasz, ahol mire felértem a tetejére, a bringát is alig bírtam megemelni. 1 óra 20 perc alatt tettem meg 3 kilométer az ominózus helyen. Az utolsó 5-700 méteren derékig érő csalános volt. 487 méterről 830-ra ment föl ezen a szakaszon. (Az emelkedés 2,5 kilométerre számít, mert közben sikerült 500 métert ide-oda bóklásznom a hegyoldalban - itt majdnem visszajutottam az elejére, ami igazán nem volt vicces...). 2,5 km / 343 szint.... janimaci |
Előzmény: -sanci- (160031)
|
|