SzeZo Creative Commons License 2008.05.25 0 0 160002
Tudod, csaltam:-).
Leszedtem a csomagtartót, a sárvédőket és - a Békás 100 tiszteletére - feltettem az 1.3-as guimkat. Az egyetlen fölösleges dolog a termetes csengő volt. Ja, és kicsit dühös voltam a múltkori romlás miatt, így működött a csakazértis effekt.

A Békás 100-ról már mindent leírt Dani. Ez van, ha enyém az utolsó sorszám itthon, a gép előtt:-). Azért reggel kicsit rémülten vettem észre, hogy a lábaimban érezhető volt a tegnapi időfutam, de a Mekinél már nyoma sem volt az egésznek. Én is nagyon élveztem az egész túrát. Jó ilyen társaságban tekerni.

A szentendrei önkormányzat meg elmehetne a ... na, szóval oda!
Azzal, hogy Tahi felé egyirányúsították a parti utat, gyakorlatilag lehetetlenné tették a kerékpáros közlekedést. A belső körúton a rendőrök vadásznak a bringásokra, a város kockaköves utcáin meg annyi a turista, hogy oda normális ember nem küld bringásokat.
Lehet, hogy a rendőrök is tisztában vannak ezzel, mert egy járőrkocsi mellett húztunk el pont a behajtani tilos táblánál, de nem akadékoskodtak. Csak - ugye - mi van, ha kell egy kis aprópénz és eszükbe jut ott is bírságolni?:-(
Előzmény: Pinyo (159963)