LianaSoroksár Creative Commons License 2008.05.23 0 0 208

Nem vmi pörgős ez a topic, de azért próbálkozom....

 

Csúcstalálkozó volt Dunavarsányban!
Pontosan rögzítették a jogokat és a kötelességeket
Ma, 06:12, Forrás: SportFórum.hu

if(!window.goA)document.write(''); if(window.goA)goA.addZone(53748,{displayOptions:{bannerhome:'http://ad.adverticum.net'}}); on error resume next ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.8"))) Sub banner_259759_FSCommand(ByVal command, ByVal args) call banner_259759_DoFSCommand(command, args) end sub

A pillanatnyi helyzethez alkalmazkodva Dunavarsányban tartott csúcstalálkozót a Magyar Evezős Szövetség.

A szövetség vezetése azért kereste fel az edzőtáborozó Varga Tamás-Hirling Zsolt (képünkön) könnyűsúlyú kétpárevezőst és edzőjüket, Kiss Lászlót (képünkön), hogy az olimpiáig terjedő időszak feladatait pontosítsák, illetve mentálisan megpróbálják a dolgokat a lehető legjobb mederben tartani, illetve oda terelni.

Amint Dévid Imre, a szövetség elnöke beszámolt róla, a 2005-ös esztendő világbajnokait, az idei évben is jó olimpiai szereplésre képesnek tartott páros felkészítő edzőjét, Kiss Lászlót maximálisan megerősítették jogaiban, illetve aprólékosan elemezték kötelességeit is.

Az elnök fontos változásnak nevezte, hogy Vargáék „hadra fogták” az osztrák Schellenbacher gyár által speciálisan az ő igényeikre méretezett új hajójukat, amellyel eddig egyértelműen pozitív benyomásokat szereztek. A dolog pikantériája az, hogy a magyar páros 2005-ben Schellenbacher hajóban küzdve szerzett világbajnoki címek. Ők azonban különféle hatásokra kiderítették, hogy bizony nekik az olasz Filippi cég gyártmánya jobb lesz, s a korábbi jó „Schellebacheres” tapasztalatok ellenére átültek a Filippi hajójába.

Eldőlt az is, hogy az éves tervben a férfi könnyűsúlyú négypár feltételes módban tervezett, az olimpia előtt néhány héttel esedékes világbajnoki rajtjára nem kerül sor.

 

http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&katid=322&subkat=322&newsid=73671