Rep-Air-rer Creative Commons License 2008.05.21 0 0 678
Tisztelt Fórumozó! Mióta tart a diskúrzusunk egyre több ismeretet szerzek tőled. Mostmár tudom, hogy a repgép által kibocsájtott koromtól lett a nemeskócsagból szűrkegém, az űrgéből csíkoshátú amerikai mókus és a tököli BV intézmény lakóinak csíkos ruhája. Aggodalmad a löszfalért azért nem értem mert bírtokomban vannak régi felvételek és azokon még egyetlen házat sem lehet látni, tehát csak a hozzád hasonszőrűek megjelenése után kezdték belakni a környéket. Természetesen majd ha megcsúszik a fal az alapásások és kútfúrások miatt megint alkalom nyílik egy kis tíltakozásra és lehet szidni az engedélyező hivatalnokot. Hivatkozol a környék növényvilágára ami repülés miatt feltételezhetően sérülni fog. Nemtudom, hogy mi által? Taposási kár nincs, ezek a gépek , kivéve a szúnyogírtókat, vegyszereket nem szórnak, megsem fognak süketűlni mivel a repgépek légialkalmasságának egyik feltétele a hatályos törvények szerinti zajnorma betartása. Viszont teljesen jóhiszeműen felhívom a figyelmed valamire. Nemrég a Mecsekbe látogatott országunk első embere és jelenlétével tíltakozott a bánáti bazsrózsát esetlegesen károsító rádióhullámokat kibocsájtó lokátorállomás megépítése ellen. Ritka olyan pillanatot kifogni mikor az előttetek csordogáló Dunán ne lehetne hajót látni aminek a tetején nem forogna a navigációs és meteorológiai lokátor, tehát itt nemcsak a növényvilág van kitéve állandóan a vélhetően káros hatásoknak hanam a ti férfiasságotok is. Szerintem jobb lenne betemetni a Dunát akkor ez is megszünne mint veszélyforrás.
Érveid között szerepel az ingatlanok jelzálogjoggal történő megterhelésének ellehetetlenedése de nemtudom, hogy miért? Légyszives fejtsd ki röviden!
Előzmény: jubelux (666)