Igazából csak Fábiánné ilyen nehéz ember.... a többiek nagyon jól együtt dolgoznak. Persze van versengés, de pl két egyesület versenyzői simán összeülnek, ha párosban vagy négyesben egy uj összeállitásban szeretnék kipróbálni magukat. Az edzőknek is az az érdeke, ami s portágnak. Én még sose hallottam olyat a gyerekeim vagy mások edzője szájából, amilyeneket Fábiánné mond, hogy X edző méltalana, stb A tiszteletet illik megadni egymásnak. A mostani felnőttekről meg csak annyit, hogy többségüket 7-8 évig más , a médiában szinte sose szereplő edzők készitették fel , nyerték kosárszámra az érmeket ifi világversenyeken majd átmennek Fábiánnéhoz , aki a "sztáredző" és már az első felnőtt világversenyen döntősök.
Aztán mindenki ámuldozik, hogy micsoda pótolhatatlan zseni Fábiánné.....pedig azok nélkül akik 12-20 éves koruk közt megadták a technikát , állóképességet a gyerekeknek, komoly versenyrutint szereztek nekik, Fábiánné sehol sem lenne. Aranyból elég könnyü aranyat csinálni.
Én nem szeretném, hogy a gyerekeim más edzőhöz kerüljenek. Akivel sok éve dolgoznak, ismeri minden erősségüket-gyengéjüket, akiben maximálisan megbiznak és közösne érték el az eredményeket nekem és nekik is többet jelent , minthogy X.Y. edző szokott szerepelni a Gyárfás müsoraiban meg a Nemzetisportban.