esti-2 Creative Commons License 2008.05.20 0 0 4016

Kedves Izlandi1!

 

Maga úgy lép ki egy maga által kezdeményezett vitából, ahogy akar! (Ha úgy tetszik Önnek, akár gorombáskodásokkal is, legyen ez meg magának. Ezt a beszélgetést nem én kezdtem el magával.)

 

Amikor Warvasovszky Tihamér "alpogi" lett, éppen úgy az "Összefogás Székesfehérvárért" választási szövetség - lehet, hogy akkor másként hívták, de ugyanazok a pártok és szervezetek voltak benne! - támogatásával lett tagja a jobboldali többségű közgyűlésnek, ahogyan később is ezek támogatásával lett polgármester! (Le ne írja! Tudom, hogy a polgármestereket külön választják, ám ettől még állhat a jelölt mögött választási szövetség!) Az MSZP-nek viszont ma sem tagja. Így hát ezt példaként fölhozni tökéletesen helyén való, és semmi "csúsztatás" nincs benne! (Talán tessék előbb utána nézni a dolgoknak, aztán "kibaszottul finomkodni".) Az időpont - hogy segítsek - 1994.

 

A Fideszről szóló kitételem egyáltalán nem általános, ám itt, Fehérváron a Fidesz helyi korifeusa dr. Cser-Palkovics András egy hajszálnyit sem különbözik Orbán Viktortól - már tevékenységét illetően, mert személyes jegyeit nézve már egészen más a helyzet -, így hát a helyi Fidesz tevékenységét és az országos tevékenységet azonosnak beállítani egyszerű tény-kérdés. Ettől természetesen még nem azonosak, de ilyet nem is állítottam.

 

Végezetül:

rettenetesen sajnálom, hogy dolgaiban megfizetetlen marad - ismerem ezt a helyzetet -, de ettől én még nem fogom Önt hivatásos pártpropagandistának minősíteni csak azért, mert stílusa, vagy mondandója nem tetszik nekem, esetleg eltér az enyémtől. (Ez azért ne tartsa vissza magát!)

Azt viszont feszt nem értem, hogy - túl a személyemen - végül is mi is a baj az általam beírtak igazságával?

 

Jó pihenést, remélem dolgai hamarosan jobbra fordulnak:

Esti János (propagandista, szócső, bértollnok, zugfirkász, stb.)

 

PS:

Ugye, hogyha összeszedem magam, nekem is van legalább annyi címem, mint a Fidesz helyi titánjának?! :o)

Előzmény: izlandi1 (4015)