beus009 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 2775

Kedves Anikó!

Nagyon sajnálom, ami történt veled, biztosan óriási megpróbáltatás a te, és az egész családod számára!! ..borzalmas végicsinálni ilyesmit, és nézni is, ha egy szerettünk szenved!! Gyógyulj meg minél hamarabb, és meríts erőt abból, hogy majd jól bepótoljátok azt, amiről lemaradtatok!! Amikor majd végre ott ülsz a repülőn, és később kimész a partra, olyan lesz, minha az a sok rossz dolog meg sem történt volna!! Erős csajszi vagy! Addig is ellátunk majd élményekkel :-))

Tudom, hogy az nem ugyan az, de amikor nagyon messze volt még a nyár..éppen csak visszajöttünk Tunéziából, már elkezdtem számolni a heteket, a napokat, és tudtam hogy egyszer csak elfogynak....igaz, Tunézia most nem sikerült, de nem panaszkodom..mást is látni kell, mert nincsen összehasonlítási alapom..szóval most már nagyon fogynak a napok..holnaphoz 3 hét!!!

Neked is elfogynak majd..hidd el! Addig is kiruccanhatnátok-mondjuk majd szilveszterezni..hogy ne kelljen olyan sokat visszaszámolni! Biztosan az is egy jó kis buli!!!

További kitartó haladást a gyógyulás felé, és gyere dumcsizni a fórumra, úgy jobban telik az idő!!!

Üdv, Bea

Előzmény: kovani (2773)