Persze, hogy leirom. Egy ekkora tortahoz kell 5 dl nagyon jo minösegu habtejszin, 1,5dl vizben feloldott kb 1,5ek-nyi zselatinpor, 3dl tömeny malnaszörp /semikeppen sem malnaizu, hanem igazi malnaszörp/ kb 15dkg friss, vagy fagyasztott malna, izles szerint finomitott kristalycukor, vaniliascukor.
A tejszint felvered jo kemeny habba a cukorral, majd hozzaadod az összetört malnat, a malnaszörpöt es a mar majdnem dermedni keszulö zselatin oldatot. Azonnal ratöltöd ezta kremet a formaba visszatett tortakarikalapra, majd befeded a masik lappal, vagy ha több retegben töltöd akkor ertelemszeruen a kremet elosztva teszed a lapok köze. A formaban levö betöltött tortat beteszed a hutöbe kb 2-orara, de ha 3orat marad, az sem art neki. Közben kikeversz annyi vajkremet amennyi eleg a torta majdani bevonasahoz /azert kell ez, mert kulönben a marcipan elfolyik, feloldodik a tejszines kremtöl/ ha a torta szepen "megkötött", eles kessel körbevagod a tortaforma pereme menten, a felesleges, kifolyt tejszines kremet eltavolitod/ nalunk a gyerekek alig varjak, hogy ezt a muveletet elkezdjem:D/ majd a lagy vajkremmel szepen alaposan az egesz tortat bekened. Ismet hutö egy fel orara, majd jöhet a marcipan. Ennyi:) Egyebkent en eperrel is megcsinaltam, de szederrel, vagy akar vegyes bogyosgyumölccsel is eltudom kepzelni. Nalunk hatalmas sikere van:)
Hat azert nem jut harom naponta egy torta, de bizony van hetvege, hogy 4-5-re van megrendeles:) Sokat dolgozom mellette, a torta csak hobbi:)