nellly Creative Commons License 2008.05.19 0 0 761
Sziasztok, én még egy újszülött vagyok a kínai kajában, de nagyon tanuló félben vagyok. Ill. leszek.... SZóval kezdtem az alapoknál. Az ázsiai éttermekben lehet kapni köretként sült vagy zöldséges tésztát. Nem tudom, igazából hogyan csinálják, de az én férjem nem szereti a rizst, ezért szeretném meglepni ezzel. A neten már találtam zöldséges tésztára hallgató reciket, amiben párolt gyömbér, zöldpaprika, hagyma található szójaszósszal, és ehhez keverik a kifőtt tésztát. Szerintetek ez lehet az a bizonyos tészta? Vagy még a fasorban sincs talán?? Majd igyekszem végig olvasni az itteni hsz-eket, hátha már írtatok róla, és akkor nem szeretnék feleslegesen kérdezni, de ha mégsem találnám, és van valakinek tippje, akkor megköszönném.