P 21 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 59

"Akkor nem kell megvenni! De hülyeségeket nem kéne írni,"

 

 

Nem is mondtam hogy akarok ilyet venni, nem tudom miből következtettél erre, mert én egy szóval sem utaltam ilyesmire. :)

Hogy mi a hülyeség, az ugye meg erősen relatív. Nekem más a vélemémnyem, ez van, szerencsére nem vagyunk egyformák. Képzeld mien unalmas lenne. :)

 

 

"Gyenge? 10 méterről Rws patronnal gömblövedékkel átviszi a 2 centis fenyődeszkát."

 

 

Mint a hülyeség, definiálása, ez is relatív. :) Gondolom te is tisztában voltál ezzel mikor leírtad ezen mondatodad, illetve kettő mondatodat. :)

 

 

 "Valóban nem olyan pontos mint egy 300 000 forintos versenylégpuska, de annyiba se kerül mint egy Slavia akkor most mi a pénzkidobás?"

 

 

Na ebben tökéletesen igazad van, tényleg nem olyan pontos mint egy ilyen árú légpuska, de azért szerintem egy slavia nem kerül 47000 forintba. Vagy szerinted igen? 

 

 

"Ha nem Lenne a Keserű művek azt hiszem mi sokkal rosszabbul járnánk. Foglalkozhatna sokkal jövedelmezőbb dolgokkal is. Számora az ilyen megnyilatkozások azok amik szart se érnek."

 

 

Végül is ha megszűnne a keserű művek annak csupán csak keserű béla látná kárát, de ebbe szerintem ne menjünk bele mert igen csak nem tartozik a topik témájához.

 

 

Előzmény: dzogcsen (56)