Törölt nick Creative Commons License 2008.05.18 0 0 199

Nem nagyon tetszik ez nekem:


A vezérléshez csak speciális kiolvasó műszerrel lehet hozzáférni, minden berendezésnek saját egyedi azonosító kódja van, amit a szervíztechnikus a kiolvasó műszerbe kell, hogy beírjon: csak így lehet hibát kiolvasni, újraindítani stb.


Nem elég megvenni drága pénzért (persze a honlapon még az árát is titkolják, az ilyeneket külön utálom), utána még rendszeresen le akarnak húzni, mindenféle költségekkel?


Az nem érv, hogy mindez az én érdekemben, így meg úgy. Ha véletlenül megiszom egy hektoliter csapvizet, attól sem lesz bajom, hacsak a szűrőberendezés nem tesz hozzá valami kórokozót. Kérdés, ezt az elektronika észlelné egyáltalán?


Az én házam az én váram, itt én vagyok a szerviztechnikus, én vagyok a műszerész. Ha megvettem, teljes kontrollt szeretnék (mondjuk ki: akarok) felette.

 

Alkatrészeit, szűrőit majd én cserélem, ha kell, persze ehhez biztosítsák az utánpótlást. A vizet időnként én is tudom ellenőrizni, állítólag 10 ezerért kapható hozzá műszer, gondolom ugyanazt tudja, mint ez a beépített elektronika.

Előzmény: cumpika (198)