qualitaet Creative Commons License 2008.05.17 0 0 475
A BKV-kapcsán még egy szösszenet. A buszvezetők a munkakörölményeiket tekintve amiatt is irigyelve voltak, mert állandóan mindenféle csajokkal dumálgattak menet közben akik - érdekes módon - nemritkán a legjobbak közül kerültek ki.
Ma már ilyet Pesten rég nem látok. (Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy idejét sem tudom ,mikor ültem BKV-buszon. Szinte ugyanúgy szopik a dugóban.
A Metrón viszonylag gyakran ,meg a villinger sem rossz.)

Vidéki, - általában dunántúli - útjaim alkalmával viszont rengetegszer látok szembejövő VOLÁN-os sofőröket fiatal, feltűnően csinos bögrékkel ugyanígy cseverészni.
Kellemesen könnyítheti az amúgy nyílván rendkívül stresszes és felelősségteljes munkájukat.
Még akkor is ,ha különösebb dolog nem mindig jön össze, és a kiscsaj korából fakadóan az képezi a disputa gerincét ,hogy megbaszta-e JUSTIN BRITNEYT vagy csak cigi volt,
oder ki a jobb csaj a PUSSYCAT DOLLS-ból, NICOLE vagy JESSICA?
(Hasonló magasröptű eszmecserét szokott folytatni az unokahúgom távbeszélőn.)

A derék volánosok meg onnan jutottak eszembe ,hogy tini retták helyett,nekem meg az irodámban, - pont a tegnapi "memoár" írása közepette,- hallgatnom kellett a világ legfárasztóbb iditótájának vég nélküli süketelését.
Ő nem más mint a rendszergazdám . Egy mosdatlan , dögevő-lehelletű, - mindenfajta mesterembert izzadságszagban utcahosszal kenterbeverő - állat , több hónapja nem cserélt párahuzatának bűzével átitatott fejszerkezettel.
E kétségkívül nagytudásu, szakmai körökben rendkívül elismert fasz képtelen tudomásul venni azt a tényt, hogy vele szöges ellentétben iszonyú béna vagyok a számítástechnikához .Kb annyira vágom, mint ő DROGERIE MARKT-béli tusfürdő-kínálatot. Ennek ellenére a számítogépnek a büro egyik oldalából a másikba való telepítését csak egy órányi, szakmai előadás keretében tudja
véghez vinni. Melyet nemhogy én ,de maga VINT CERF is nehezen értene.
Mikor végre-valahára elköszönt ,leírhatatlan megkönnyebbülést éreztem.
De hátravolt még a zsíros fejének lenyomata képében otthagyott névjegyének az ablakról történő ,öklendezéssel teli letakarítása.
Ezek leírása után végképp hatványozódni fog anonímitásom fontossága, de legalább látható ,hogy mindent elkövetek (incl. túlóra) ,hogy "táblás" emlékeim ne vesszenek a múlt ködébe.

EGYÉB TÁBLÁK MÉG MA.
Előzmény: SZEGECS (472)