martin555 Creative Commons License 2008.05.17 0 0 2895

szia!

nem is akartalak meggyőzni, konkrétan. sőt, eleinte kicsit mérgelődtem én is a porszívóval, fárasztott, mert kicsit másféle munkamódszer kell hozzá stb! de nagyon megszerettem, pont a twister miatti , számomra kényelemnek megélt funkciója miatt. (kombinálva a "ha porkazetta koszolódik, nem kell mosni, várni, szárítani, másik belepatt és megyünk tovább") nem érzem úgy hogy túl sokat bütyköltem volna, ez sem igaz. 35.000 ft os bevezető ára viszont eleinte bosszantott, hogy ilyen magas (2-3 éve!) és mégsem 100% tökéletes, nekem is alkalmazkodni kell hozzá. aztán idő közben nagyon megszerettük és maszivan kitart, csinálja amit tud. mindkét, hozzá adott szűrője, mindenféle betétje azóta is tökéletes, egyszer mosogatószer helyett domestosos vízben mostam, az kicsit megpiszkálta a műanyag és a szivacs felszinét de ez sem igaz hogy elromlott volna: nem vettem hozzá semmit, eszembe se jutott ilyesmi. csak azért vettem még egy komplett tökugyanilyen gépet hogy mindenből legyen még sokáig. találja meg mindenki a neki megfelelő porszívót , olyan áron ahogy gondolja és működjön sokáig.

Előzmény: Zsolti2003 (2893)