qualitaet Creative Commons License 2008.05.16 0 0 473
Tisztelettettel megköszönök bármilyen nemű helyreigazítást ,ha kétség merül fel azokkal az eseményekkel ,személyekkel, uram bocsá' véleménnyel kapcsolatban amelyeket leírok.
Természetesen semmilyen bizonyítékról nem tudok arra nézvést sem, hogy cca. 9 esztendővel korábban, ölbetett kézzel ,passzívan szemlélte volna az inkriminált gerilla, a "forradalom" alatti fosztogatást, és veszni hagyta volna a soha vissza nem térő alkalmat a felső tízezer, átmenetileg SWINGER CLUB-bá alakított hajlékaiban , és az úrihölgyek részéről (a mai partykkal ellentétben) cseppet sem önkéntes "hancúrozást".

Az pedig, hogy JÓZSEF ATTILA tiltakozott ,legkevésbé sem lep meg, hisz' többnyire ,a proletariátus összes nyomorával , és tragikus, - "örökké csak szívó " életének eseményeivel vastagon átitatott művei már negyedikes koromban (tisztán emlékszem a 75 éves jubileumra) rendkívül lehangoltak. Ami pedig a rózsaszín érettségiző időszakot illeti ,ott az "ördög - feszület" viszony a leghasonlóbb konstelláció ,ami a vonzalmamat definiálhatja.
ILLYÉS GYULÁ-val már lényegesen jobb a helyzet , bár az ő protestálása sem meglepő annak tükrében, hogy CSERMANEK (KÁDÁR) JÁNOSSAL is kíváló (tegező) viszonyban voltak.
KÁDÁR LEVELEZÉSE c. kiadványban ez könnyen ellenőrizhető.

Politikai kirándulásunk záróakkordjaként mégegy gondolat.

Feltételezem, az tisztán hallatszik ,hogy a munkásmozgalom egykori és mai élharcosai enyhén szólva nem képezik tiszteletem tárgyát.
De minden hibája ellenére , nagyon nehéz dolga volt JOHNNY-bácsinak letolni a primitív BREZSNYEV, és rohadt bandája torkán azt, hogy idehaza nincs jegyrendszer,(sőt!) és nem csak kolhoz van ,hanem TSZ, háztáji, turizmus és még sorolhatnám reggelig mindazokat ,amelyeknek a " baráti " (Egy lófaszt !! Mindig is irigyeltek, utáltak, mint a meleg szart!! ) országokban hírmondója sem akadt.

Mint ahogy az is a kevéske érdemek része ,hogy ehhez hasonló FÓRUM-ot , ahol a'70-80-as évek MECERCEDESE-it ,BMW-it ilyen számban (és ugye az én listám messze nem teljes) taglalhatják ,aligha nyithatnának...


Elkanyarotunk, de a régi tábla a történelem - mint tudjuk -igen csak fontos része.


BKV FOLYT., soon.

Előzmény: SZEGECS (472)